A Fideszért prédikálnak

január 13. | Népszava
Mindkét hódmezővásárhelyi katolikus templomban kihirdetik az "útmutatást." Tovább...

Szijjártó Péter: Elfogadhatatlan a román kormányfő kijelentése A magyar külügy berendelte a román nagykövetet. Hét gazdasági blöff, amivel Orbán szédíti a választóit Az EU helyett Kína? Megállunk a saját lábunkon? Utolérjük Ausztriát? A valóság kegyetlenül cáfolja a miniszterelnök álmait. A Kálvin téren lehet egy új metrólift Ennek a metrómegállónak az akadálymentesítésén gondolkodik a főváros Tarlós István szerint. Újabb jelölt indul a Fidesszel szemben Hódmezővásárhelyen A nyugdíjas villamosmérnök némelyek szerint megosztja azokat, akik nem a kormánypártra szavaznának. Január 12. Január 12. Könnyen pórul járhatott aki ma egy önkormányzati hivatalban próbálta ügyét intézni. A fideszes Rogán Antal szomszédja kampányol Budapestnek Csetényi Csaba cége népszerűsíti a kormánypárti fővárosi vezetés munkáját. Magyar szálak egy szlovén pártfinanszírozási botrányban Orbán Viktor szövetségese írta alá azt a szerződést, amelynek révén egy rejtélyes boszniai nő 450 ezer eurós kölcsönt ad a legnagyobb ellenzéki pártnak. Bíróság: lehet bevándorláspártizni és Soros-barátozni az LMP-t A Fidesz közleményét idéző Magyar Hírlap a bíróság szerint ezzel csak értékítéletet fogalmazott meg. Soros 2015-ös cikkét mutogatta "Soros-tervként" Kocsis Máté Egy olyan cikkre hivatkozik a Fidesz, amelynek tételeiből Soros már kihátrált. Tarlós István újabb információi a metrófelújításról A főpolgármester bejelentette: a 3-as metró vonalán, a déli és középső szakaszon a felújításról szóló közbeszerzés eljárás is elindult.