Kőszeg Ferenc: kisebbségbe kell szorítani a Fideszt

január 13. | Népszava
"Ígéretes politikusnak tartottam Orbánt, de riasztott az agresszivitása." Tovább...

Hét gazdasági blöff, amivel Orbán szédíti a választóit Az EU helyett Kína? Megállunk a saját lábunkon? Utolérjük Ausztriát? A valóság kegyetlenül cáfolja a miniszterelnök álmait. Mezőhegyesen járt Lázár János A Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Mezőhegyesen sajtótájékoztatón hangsúlyozta, a cég már az első évben is közel egymilliárd forintos eredményt ért el, amelyet visszafordít a fejlesztésekbe, egyebek mellett gépbeszerzésekre. Ez itt a kérdés! - 01.12. Önök szerint a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók sztrájkja, Orbán ellenes politikai akció? Hívja a 06-91-334-001-es telefonszámot, és ha a válasza igen, akkor nyomja meg az 1-es gombot, ha a nemre voksolna, akkor válassza a 2-es gombot. Pártok a rajtvonalnál: ezért mosolyoghat nagyon Gyurcsány Eldördült a rajtpisztoly, Áder János kitűzte a választásokat, megnéztük, hogy álltak a pártok négy éve, és hogyan állnak most. A fideszes Rogán Antal szomszédja kampányol Budapestnek Csetényi Csaba cége népszerűsíti a kormánypárti fővárosi vezetés munkáját. Soros 2015-ös cikkét mutogatta "Soros-tervként" Kocsis Máté Egy olyan cikkre hivatkozik a Fidesz, amelynek tételeiből Soros már kihátrált. Tarlós István újabb információi a metrófelújításról A főpolgármester bejelentette: a 3-as metró vonalán, a déli és középső szakaszon a felújításról szóló közbeszerzés eljárás is elindult. Bíróság: lehet bevándorláspártizni és Soros-barátozni az LMP-t A Fidesz közleményét idéző Magyar Hírlap a bíróság szerint ezzel csak értékítéletet fogalmazott meg. Komolyan gondolja a kormány, és újabb szektort forgat fel? A magyar kormánynak már volt egy próbálkozása arra, hogy egy állami mobilcég gründolásával rázza fel a hazai mobilpiacot, annak azonban csúnya vége lett. Szijjártó Péter visszaszólt a románoknak Bekérették a budapesti nagykövetet.