A családok éve

január 13. | Népszava
Ha újra a Fidesz győzne, még többen hagynák el az országot. Tovább...

Pártok a rajtvonalnál: ezért mosolyoghat nagyon Gyurcsány Eldördült a rajtpisztoly, Áder János kitűzte a választásokat, megnéztük, hogy álltak a pártok négy éve, és hogyan állnak most. Újabb jelölt indul a Fidesszel szemben Hódmezővásárhelyen A nyugdíjas villamosmérnök némelyek szerint megosztja azokat, akik nem a kormánypártra szavaznának. Bíróság: lehet bevándorláspártizni és Soros-barátozni az LMP-t A Fidesz közleményét idéző Magyar Hírlap a bíróság szerint ezzel csak értékítéletet fogalmazott meg. Soros 2015-ös cikkét mutogatta "Soros-tervként" Kocsis Máté Egy olyan cikkre hivatkozik a Fidesz, amelynek tételeiből Soros már kihátrált. Szijjártó Péter visszaszólt a románoknak Bekérették a budapesti nagykövetet. Január 12. Január 12. Könnyen pórul járhatott aki ma egy önkormányzati hivatalban próbálta ügyét intézni. Tarlós: mi több liftet építünk a metróba, mint az örökösen handabandázó szájhősök tették A főpolgármester szerint nincs anyagi fedezetük a metró teljes körű akadálymentesítésére, de megvizsgálják még egy állomáson a lift beépítésének lehetőségét. A fideszes Rogán Antal szomszédja kampányol Budapestnek Csetényi Csaba cége népszerűsíti a kormánypárti fővárosi vezetés munkáját. Orbán Viktor újra nagypapa lesz Második unokája születésére készül Orbán Viktor. Mi a választás valódi tétje? Bár minden bizonnyal a Fidesz gyűjti be a legtöbb szavazatot, sok más nyitott kérdés is van.